Inschrijving toernooien *
Met deze inschrijving reserveert u teamplekken voor het aangevinkte toernooi. Het aantal teams en de verdeling over de onderdelen kunt u dichter op toernooidatum opgeven. U onvangt hiervoor een uitnodiging voor elk toernooi:
Kies uw training op school *

All-round toernooitraining

Doet uw school dit jaar mee aan verschillende debattoernooien? Bereid uw leerlingen dan in één keer voor met onze toernooitraining. Alle debatvormen van de Benelux Debatcompetitie komen in deze training aan bod (Lagerhuis+, Hogerhuis en Retorica).

Enthousiasmerende basistraining

Debatteren is voor veel leerlingen spannend. Daarom richten we ons bij deze workshop in de eerste plaats op enthousiasmeren en het opbouwen van zelfvertrouwen. Daarnaast wordt er op een laagdrempelige manier geoefend met debatteren, speechen en het bedenken van argumenten.

Masterclasses retorica, argumentatie of strategie

Voor leerlingen die toe zijn aan een uitdaging, bieden wij vanaf dit schooljaar masterclasses. Op basis van het gekozen thema en uw wensen kunnen onze ervaren trainers maatwerk bieden voor iedere groep.

Geen voorbereidende training

Deelname zonder workshop. U kunt ter voorbereiding de documentatie op deze site gebruiken. Met vragen kunt u terecht bij Rob Honig (wedstrijdleider).

Akkoord *

Na het versturen van dit formulier ontvangt u z.s.m. bevestiging